Najlepszy emulator segi saturn ?
Cytat z Mr.Patience data 2022-10-23, 15:54Jaki waszym zdaniem jest najlepszy emulator segi saturn ? Nie wiem dlaczego, ale w tym temacie niewiele przez lata się zmiania. Ja gram na yabause, jednak może istnieje coś lepszego ?
Jaki waszym zdaniem jest najlepszy emulator segi saturn ? Nie wiem dlaczego, ale w tym temacie niewiele przez lata się zmiania. Ja gram na yabause, jednak może istnieje coś lepszego ?
Cytat z JustCrash data 2022-10-29, 18:25SSF/Yaba Sanshiro 2
Ale emulacja Saturna i tak kuleje, wszystkiemu winna multiprocesorowa architektura
SSF/Yaba Sanshiro 2
Ale emulacja Saturna i tak kuleje, wszystkiemu winna multiprocesorowa architektura
Cytat z VelociRAPER data 2022-11-29, 10:22Mednafen, nie ma lepszego 🙂
Mednafen, nie ma lepszego 🙂
Cytat z SzaU data 2023-06-28, 10:13Ja gram na Yaba Sanshiro 2, ale to loteria. Niektóre gry chodzą płynnie, zaś inne... dławią się w 15 klatkach.
Masakra z tą konsolą, istnieje jeszcze gorszy retro sprzęt w emulowaniu ?
Ja gram na Yaba Sanshiro 2, ale to loteria. Niektóre gry chodzą płynnie, zaś inne... dławią się w 15 klatkach.
Masakra z tą konsolą, istnieje jeszcze gorszy retro sprzęt w emulowaniu ?
Cytat z Emumaniak data 2023-07-26, 16:04Coś takiego jak "najlepszy" emulator tego systemu nie istnieje. Warto próbować, gdyż jedne gry lepiej działają na Yaba, inne zaś na SSF.
Coś takiego jak "najlepszy" emulator tego systemu nie istnieje. Warto próbować, gdyż jedne gry lepiej działają na Yaba, inne zaś na SSF.
Cytat z iPOD data 2023-12-10, 15:50Kiedyś bawiłem się na Kronos, IMO z emulacją saturna jest taka inba, że lepiej szukać tego samego tytułu na np. PlayStation niż mordować się z emulacją tak skomplikowanego sprzętu.
Kiedyś bawiłem się na Kronos, IMO z emulacją saturna jest taka inba, że lepiej szukać tego samego tytułu na np. PlayStation niż mordować się z emulacją tak skomplikowanego sprzętu.
Cytat z Emumaniak data 2024-01-08, 09:17Zgodzę się z tym, że lepiej poszukać tych samych tytułów na innych platformach. ALE na SS wyszło naprawdę sporo fajnych gier jako exy, nie znajdziecie ich nigdzie indziej (Nights na przykład).
Dodatkowo wersje Saturn <-> PSX zazwyczaj różnią się detalami. Czasami mało ważnymi, zaś czasem... to zupełnie inne gry.
Zgodzę się z tym, że lepiej poszukać tych samych tytułów na innych platformach. ALE na SS wyszło naprawdę sporo fajnych gier jako exy, nie znajdziecie ich nigdzie indziej (Nights na przykład).
Dodatkowo wersje Saturn <-> PSX zazwyczaj różnią się detalami. Czasami mało ważnymi, zaś czasem... to zupełnie inne gry.