Nawigacja po forum
Ścieżka forum - jesteś tutaj:ForumZajeGRAlniaCzy warto kupić PS4 w 2019 ?
Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

Czy warto kupić PS4 w 2019 ?

Czy warto rozważać zakup konsoli Plasytation 4 w 2019 ?
Tak
Nie, lepiej poczekać na PS V
Nie mam pojęcia.

Mam dylemat.Wpadło mi w kieszeń kilka złotych i rozważam zakup konsoli Ps4 Pro z 1 TB dyskiem twardym.

Z tego co się orientuję, Sony niedługo zademonstruje następczynie wysłużonej konsoli więc zastanawiam się, czy nie poczekać te pół roku i kupić od razu piątkę, czy kupić pro i czekać na V ?

Konsoli zamierzam używać sporadycznie,  6 godzin na tydzień to jest ma. Po prostu nie mam czasu grać:/

Moim zdaniem warto. Gier jest od zajegrania - nie nadrobisz zaległości przez najbliższe 2-3 lata.

Moim zdaniem, jak chcesz się pchać w PS4 PRO to warto. Zwykłą bym odpuścił, bo tytuły już wykorzystują bebechy PRO w znacznym stopniu. A pierwsze edycje piątki będą  miały problemy(jak zawsze) więc.. lepiej poczekać na bardziej dopracowany model PS 5 niż kupić to cudo na premierę.

Ps.

A telewizor do 4K masz ?  Bo nowy plejak ma to wspierać bez zadyszki 😉

Chcesz kupić konsolę i grać 6 godzin w tygodniu ? Więc na co ci ona ?

Moim zdaniem zostań przy PC i czekaj na PS5. Ale granie po 6 godzin to raczej tak hobbystycznie.

A ja się cieszę, jak znajdę te 6 godzin na granie w tygodniu. Starość nie radość, czasu na granie aż tyle nie mamy 😉

A ja poczekałbym na piątkę. Ma być kompatybilna z poprzednimi modelami więc po co drugi raz kupować to samo.

Zawsze możesz sprzedać PS4 po roku i kupić 5 😉

Ale Ps4 nawet w wersji PROsiak straci na wartości przy launchu PSV. Sam już nie wiem...

Odkopię...

Straci nie straci... na hobby się nie oszczędza.

Sam kupiłem Prosiaka i nie żałuję. Gra się przyjemnie na 50 calowym TV 🙂

Sam bym ja kupił, ale kasy brak... :mrgreen: