Czy warto kupić PS4 w 2019 ?
Cytat z Zbójek data 2019-11-02, 14:01Mam dylemat.Wpadło mi w kieszeń kilka złotych i rozważam zakup konsoli Ps4 Pro z 1 TB dyskiem twardym.
Z tego co się orientuję, Sony niedługo zademonstruje następczynie wysłużonej konsoli więc zastanawiam się, czy nie poczekać te pół roku i kupić od razu piątkę, czy kupić pro i czekać na V ?
Konsoli zamierzam używać sporadycznie, 6 godzin na tydzień to jest ma. Po prostu nie mam czasu grać:/
Mam dylemat.Wpadło mi w kieszeń kilka złotych i rozważam zakup konsoli Ps4 Pro z 1 TB dyskiem twardym.
Z tego co się orientuję, Sony niedługo zademonstruje następczynie wysłużonej konsoli więc zastanawiam się, czy nie poczekać te pół roku i kupić od razu piątkę, czy kupić pro i czekać na V ?
Konsoli zamierzam używać sporadycznie, 6 godzin na tydzień to jest ma. Po prostu nie mam czasu grać:/
Cytat z Kabson data 2019-11-02, 15:24Moim zdaniem warto. Gier jest od zajegrania - nie nadrobisz zaległości przez najbliższe 2-3 lata.
Moim zdaniem warto. Gier jest od zajegrania - nie nadrobisz zaległości przez najbliższe 2-3 lata.
Cytat z Mr.Patience data 2019-11-03, 22:08Moim zdaniem, jak chcesz się pchać w PS4 PRO to warto. Zwykłą bym odpuścił, bo tytuły już wykorzystują bebechy PRO w znacznym stopniu. A pierwsze edycje piątki będą miały problemy(jak zawsze) więc.. lepiej poczekać na bardziej dopracowany model PS 5 niż kupić to cudo na premierę.
Ps.
A telewizor do 4K masz ? Bo nowy plejak ma to wspierać bez zadyszki 😉
Moim zdaniem, jak chcesz się pchać w PS4 PRO to warto. Zwykłą bym odpuścił, bo tytuły już wykorzystują bebechy PRO w znacznym stopniu. A pierwsze edycje piątki będą miały problemy(jak zawsze) więc.. lepiej poczekać na bardziej dopracowany model PS 5 niż kupić to cudo na premierę.
Ps.
A telewizor do 4K masz ? Bo nowy plejak ma to wspierać bez zadyszki 😉
Cytat z M.A.D data 2019-11-04, 18:23Chcesz kupić konsolę i grać 6 godzin w tygodniu ? Więc na co ci ona ?
Moim zdaniem zostań przy PC i czekaj na PS5. Ale granie po 6 godzin to raczej tak hobbystycznie.
Chcesz kupić konsolę i grać 6 godzin w tygodniu ? Więc na co ci ona ?
Moim zdaniem zostań przy PC i czekaj na PS5. Ale granie po 6 godzin to raczej tak hobbystycznie.
Cytat z Kabson data 2019-11-05, 10:56A ja się cieszę, jak znajdę te 6 godzin na granie w tygodniu. Starość nie radość, czasu na granie aż tyle nie mamy 😉
A ja się cieszę, jak znajdę te 6 godzin na granie w tygodniu. Starość nie radość, czasu na granie aż tyle nie mamy 😉
Cytat z JustCrash data 2019-11-06, 12:03A ja poczekałbym na piątkę. Ma być kompatybilna z poprzednimi modelami więc po co drugi raz kupować to samo.
A ja poczekałbym na piątkę. Ma być kompatybilna z poprzednimi modelami więc po co drugi raz kupować to samo.
Cytat z Mr.Patience data 2020-05-06, 17:15Odkopię...
Straci nie straci... na hobby się nie oszczędza.
Sam kupiłem Prosiaka i nie żałuję. Gra się przyjemnie na 50 calowym TV 🙂
Odkopię...
Straci nie straci... na hobby się nie oszczędza.
Sam kupiłem Prosiaka i nie żałuję. Gra się przyjemnie na 50 calowym TV 🙂