Nawigacja po forum
Please Logowanie or Zarejestruj się to create posts and topics.
Historia wpisów: IGuulkj465
3 lata temu
3 lata temu
3 lata temu
Nie bede zakladał nowych wątków mistrzu Kabsonie ,bo potem sie rozmywa troszke to co sklada sie na m …W: moje ostatnie trafienia foto
3 lata temu
3 lata temu
3 lata temu
siema. cikekawostka z dzisiaj.
kupowalem mlodemu gazetke z LEGO w kiosku i znalazlem takie cos. C …W: moje ostatnie trafienia foto
3 lata temu
dawajcie wasze TOP5 gier z Pegasusa
Super Mario Bros 2
Micro Maschines
Goal 3
Dizzy
…W: Mieliście pegasusa ?
3 lata temu
Kabson po pierwsze jak zawsze. Po drugie Rosja. Po trzecie trupy. Po czwarte ceny wachy. Po piate mo …W: Co was wku#$!@# ?!
3 lata temu
widze ,ze Cie zbanowali kurka wstretne adminy ! to zapodaje emaila [email protected]W: Nieznana kaseta demonstracyjna
3 lata temu
3 lata temu
dalej czasem nakurwiam jak cos ktos chce....
ejjjjj grata w cos fajnego ludziska ??? w gowno i k …W: Nakurwiata w Diablo 2 ressurection ??
3 lata temu
zapomnialem dodac: Kabson burak !!!!
Kabsonie tak juz serio: opierdolisz mi innego avatara bo nie …W: Jaki lekki firewall+antywirus na Windows 11 ?
3 lata temu
siema chlopy ja to z grubsza ogarniam w kontekscie usera i trzymajta sie Microsoftu narazie. Mam tak …W: Jaki lekki firewall+antywirus na Windows 11 ?
3 lata temu
siema mistrzu.
sorx ,ze ostatnio lukam tak rzadko ale wierz mi ,ze w serduszku mam ta strone i w …W: moje ostatnie trafienia foto
3 lata temu
3 lata temu
3 lata temu
3 lata temu
3 lata temu
3 lata temu
wiedzmin 3 dziki gon
grand turismo 4 (96%)
pillars of eternity 1 & 2
PS. Disco Elysium …W: Gry których ŻAŁUJECIE, że nie przeszliście ?
3 lata temu
inflacja 10% ,paliwo 40% ,prad 40% ,ceny GPU ,musze nsprzedac auto bo w grudniu ubezpieczenia a mnie …W: Co was wku#$!@# ?!
3 lata temu
:O Kabson takie rzeczy ? Ktos mu zhakowal 😀W: KMSpico 10.1.8 FINAL + Portable (Office and Windows 10 Activator)
3 lata temu
https://www.youtube.com/watch?v=PCpBUBFUSIg
]W: muzyka lagodzi obyczaje dobre forum/ dobra muzyka, - albumy
3 lata temu
jakby sie sytuacja zmienila dajcie znac. Pan iPOD jakby co to tu juz wiesz poalapne masz i sprzety …W: Nakurwiata w Diablo 2 ressurection ??
3 lata temu
https://www.youtube.com/watch?v=Bcxr4dRzZJkW: muzyka lagodzi obyczaje dobre forum/ dobra muzyka, - albumy
4 lata temu
"please help me in any way you can, I want to be able to use my laptop comfortably again." …W: Installing Windows help, or any help please.
4 lata temu
teraz pare obserwacji i kilka zdan ogolnikowo:
jest absolutne minimum dla mnie jako baza a ponies …W: nowa jednostka bazowa - spec. plus wnioski 3 tyg testow winshitu
4 lata temu
siema. po wspomnianym jakis czas temu utoniecia mojego bazowego PCta musialem cos zlozyc. Od 3 tyg b …W: nowa jednostka bazowa - spec. plus wnioski 3 tyg testow winshitu
4 lata temu
konsola nie udana niestety ale fotki takie ,ze rozwazam zakup 😀W: Playstation 3 [CECH-2004B][250GB][3 GRY]
4 lata temu
a duzego floopa tam nie ma wraz z kilkoma nosnikami i z tasma ????
ja wiem kto tanio SLIMA sprzed …W: Retro granie: sprzęt czy emulacja ?
4 lata temu
GOL 3
Dizzy (dobrze sie zestarzala ,gralismy z synem ostatnio)W: Polećcie jakieś fajne gierki na emulator pegasusa
4 lata temu
4 lata temu
Cytat z JustCrash data 5 sierpnia 2021, 18:05
Chciałbym sprzedać swoje stare gry na PSX'a ale …W: Propozycje poradników 😉
4 lata temu
Co to za gra:
1.polska produkcja
2.rozbudowane TUROWE RPG ,z towarzyszami ,rozbudowa ,miasta
…W: Co to za gra ?
4 lata temu
na ostatnim teledysku jest plakat.
na samym dole plakatu jest cytat. Nie widzialem go dotad...
…W: muzyka lagodzi obyczaje dobre forum/ dobra muzyka, - albumy
4 lata temu
Crashu rzadzi ! zapomnials tylko dac w tytule 2. Choc nie wiem dlaczego tam bylo. Jak ktos chce to …W: Co to za gra ?
4 lata temu
Poczatek tekstu widac na glownej stronie forum i to zdanie ktore jest nizej strasznie zle tam wygla …W: Recenzje cykliczne ,bo inaczej targne sie. Czyli ile gowna w gownolicie.
4 lata temu
Siema od dawna to planowalem ale hamoalo mnie ,ze nie moglem dac foto od pol roku ,a to nie bedzie z …W: Recenzje cykliczne ,bo inaczej targne sie. Czyli ile gowna w gownolicie.
4 lata temu
Mistrzu co to jest mapper do diaska ???
Mistrzu to jest emulator a nie rom pod tym linkiem.... al …W: [NES] szukam roma kardridza (kadridza?) 168 z pegasusa. to co znalazlem pod ta nazwa to jakies gowno !
4 lata temu
4 lata temu